Kaptan Kalafatoğlu göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Kaptan Kalafatoğlu göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2009 00:00

Ankara Golf Kulubü’nün yeni kaptanı İsmet Kalafatoğlu onuruna İncek Tesisleri’nde özel bir gece organize edildi. Kulüp üyelerinin tam kadro katıldığı gecede mini golf turnuvası düzenlendi.

TÜRKİYE’nin en seçkin kulüplerinden Ankara Golf Kulübü, yeni kaptanları İsmet Kalafatoğlu, onuruna geçtiğimiz günlerde bir gece düzenledi. Geceye Kulüp Başkanı Turhan Açıkalın ve Başkan Yardımcısı Mustafa İslamoğlu’nun yanı sıra kulüp üyeleri ve aileleri katıldı. Gecenin başında konuşma yapan Kalafatoğlu, bütün üyelere teşekkür ederken, golf sporunda Ankara’nın ön plana çıkması için çalışacağını söyledi.

Oldukça güzel bir akşamda gerçekleşen etkinlik, Kalafatoğlu’nun konuşmasının ardından yemekle devam etti. Geceye özel hazırlanan yiyecek ve içecekler konuklara ikram edildi. Özel gecede bir araya gelen kulüp üyeleri, golf oynamayı da ihmal etmedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde düzenlenen mini golf turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.
Kulüp, Temmuz ve Ağustos ayları hariç her ay Antalya Belek yöresindeki değişik golf sahalarında turnuvalar düzenliyor. Golfe yeni başlayanlar için, hemen her iki ayda bir “Best ball” formatında turnuva düzenleniyor. Bunun dışında Ahlatlıbel tesislerinde en uzun vuruş, deliğe en yakın vuruş, pata gibi hedef turnuvaları ile yemekler, balolar gibi çeşitli sosyal organizasyonlar düzenleniyor. Küçükler kategorisi oyuncuları da federasyon tarafından Türkiye çapında düzenlenen turnuvalara katılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!