Kantinlere Halk Çerez

Güncelleme Tarihi:

Kantinlere Halk Çerez
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2015 02:17

Hacettepe Üniversitesi, Ankara Halk Ekmek Fabrikası işbirliği ve TÜBİTAK’ın desteği ile fırınlama yöntemiyle üretilen, ‘Halk Çerez’in, okul kantinlerinde satışı başladı.

Haberin Devamı

Tahlil sonuçları ile Milli Eğitim Bakanlığı’nca kantinlerde satışına izin verilen Halk Çerez, günlük ve bayat olmayan ekmeklerden üretiliyor. Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, “Halk Çerez; yer fıstığı, acı biber, tam buğday unlu, kakaolu ve sade çeşitleri çocukların damak tadına uyum sağladı. Anne ve babalar da Halk Çerez’in en büyük destekçisi oluyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!