Kansere karşı yardım konseri

Güncelleme Tarihi:

Kansere karşı yardım konseri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 15:33

Belçika Büyükelçiliğinde Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu yararına konser düzenlendi. Konserde, opera sanatçıları müzik ziyafeti sundu.

Haberin Devamı

Belçika Büyükelçiliği’ndeki yardım konserine Büyükelçi Pol De Vitte ve eşi Ann Lagring ev sahipliği yaptı. Konseri izlemeye gelenler arasında çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin de aralarında bulunduğu seçkin isimler ve yardımseverler yer aldı. Büyükelçi Pol De Vitte, böylesine anlamlı bir konsere ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yardım çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Başkanı Profesör Doktor Tezer Kurluk ise her yıl 12 milyondan fazla insanın kanser olmasına ve bugün için 7.6 milyonunun kaybedilmesine rağmen, kansere karşı savaşın kazanılacağını ve bunun nasıl olacağına değindi.

Büyük alkış

Geliri, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu yararına kullanılacak olan konserde, Leyla Çolakoğlu, Ruya Taner, Bilgehan Erten, İsabelle Dumont, Yalçın Ergin ve Christine Heulin, müzik dinletisi sundu. Klasik müzik eserlerini seslendiren sanatçılar, performanslarıyla büyük alkış aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!