Kanadoğlu’na hizmet ödülü

Güncelleme Tarihi:

Kanadoğlu’na hizmet ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2009 00:00

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Ankara Koru Rotary Kulübü tarafından “Meslek Hizmet Ödülü”ne layık görüldü. Kanadoğlu, bütün seçmenleri oy kullanmaya çağırdı.

ANKARA Koru Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak verilen “Meslek Hizmet” ödülüne bu yıl Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu layık görüldü. Büyükhanlı Park Otel’de gerçekleşen törende konuşma yapan Kulüp Başkanı Şinasi Özcan, toplumda mesleki saygı ve başarı kazanmış kişilerin yüceltilip, örnek alınması konusunda hassasiyet gösteren bir sivil toplum örgütü olduklarını söyleyerek, Kanadoğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğü ve laik yapısının korunması çerçevesinde verdiği emekler nedeniyle ödüle layık görüldüğünü belirtti.
Törenin ardından konuşma yapan Kanadoğlu, ödülün, bundan sonrası için kendisine güç ve çaba verdiğini söyledi. Yerel seçimlere kısa bir süre kaldığına değinen Kanadoğlu, seçimlerin demokrasinin ön koşulu olduğunu ve seçim olmadan demokrasinin olmayacağını vurguladı. Seçimlerde koşulun sadece oyun sandığa gitmesi olmadığını belirten Kanadoğlu, dürüst bir seçimin sağlanması gerektiğini ifade etti. Kanadoğlu, seçimlerde herkesin oy kullanması gerektiğini, oy kullanmayan birsinin hiçbir söz söyleme hakkının olmayacağını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!