Kampanyamıza destek yağdı

Güncelleme Tarihi:

Kampanyamıza destek yağdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2007 00:00

Ankara Hürriyet ve ANGİAD’ın küresel ısınmaya karşı düzenlediği ’Ankara Isınırsa Türkiye Yanar’ kampanyasına tüm üniversitelerden çığ gibi destek geldi.

Kampanyamız için destek istediğimiz üniversite rektörlerinin konuya bakışı ve bir eylem planı hazırlamaları üniversiteler kenti Başkent’in toplumsal ve çevresel olaylara karşı duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

YÖNETİMLER AÇIKLADI

Ankara Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, ODTÜ, TOBB ETÜ, Ufuk Üniversitesi yönetimleri kampanyaya tam destek verdiklerini açıkladılar.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER

Üniversiteler, ’Ankara Isınırsa Türkiye Yanar’ kampanyasına desteklerini, önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri etkinliklerle sergileyecekler. Bu kampanya ile küresel ısınmaya karşı duyarlılık sağlanıyor.

İlk kürek Gazi’den

Gazi Üniversitesi’nin, Gölbaşı Kampüsü’ndeki ağaç dikme töreni tam bir şenlik havasında geçti.

Çok sayıda öğrencinin kendi elleriyle diktikleri ağaç dikim törenine Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tülin Oygür, Ankara Hürriyet Haber Müdürü Levent Seğmen, ANGİAD Başkanı Birol Akman da katıldı. ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ural Akbulut yarın ağaç dikme şenliği düzenleyeceklerini açıkladı.

ÇANKAYA DA KATILACAK

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tunçalp Özgen, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu ve Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ziya Güvenç, kampanyamıza destek verdiklerini açıkladılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!