Güncelleme Tarihi:
Yöresel yemeklerin dışında ayrıca coğrafi patentli alanımızda organik tarım yapılıyor” diye konuştu. Kalecik’in tarihi eser bakımından da çok zengin olduğunu kaydeden Ulusoy, buradaki yeme içme kültürünü tarih ile birleştirmenin çalışması içinde olduklarının altını çizdi. Kalecik’in tarihi dokusu ile yeme içme kültürünü aynı ortamda hizmete sunacaklarını ifade eden Ulusoy, özellikle hafta sonları kahvaltı yapmak isteyen ziyaretçilerin ilçeye ilgi göstermesini beklediklerini ifade etti. Ulusoy, “Toprak özellikleri dolayısıyla çok sağlıklı bir ortamda yetişen Kalecik’teki sebze ve meyveler çok zengin bir kahvaltı kültürü ortaya çıkartıyor. Vatandaşların kendi eliyle ürettiği tereyağı, bal, peynir ile yapılan organik kahvaltılar eminim ki vatandaşlarımızın ilgisini çekecektir” dedi.