Kahramanlar ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Kahramanlar ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 01:00

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) tarafından, trafik kazasında yaşamını yitiren sendikanın eski genel sekreteri adına verilen ‘İbrahim Keresteci Basın Ödülleri’ Meyra Palace’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Açılış konuşmasını yapan Bem-Bir-Sen Başkanı Mürsel Turbay, “15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi tanklara, jetlere, helikopterlerden yağmur yağarcasına sıkılan kurşunlara aldırış etmeden kamerasını, fotoğraf makinesini, mikrofonunu kaparak meydanlara çıkan ve milli duruşuyla önemli demokrasi sınavını başarıyla veren cesur yürekli gazetecilerimiz. Sizlerle ne kadar iftihar etsek azdır” dedi. Turbay’ın konuşmasının ardından, Hürriyet, Habertürk, Yeni Şafak, Milat, Milli Gazete, Milliyet, Sabah, Star, Türkiye ve Yeni Akit’in aralarında bulunduğu gazeteler ile CNNTÜRK, KANAL D, TRT Haber, Kanal 7, Kanal A, A Haber, Kanal 5, KON TV, TGRT Haber, TV Net ve Yeni Akit’te görevli temsilci, muhabir, kameraman ve editörlere ödülleri dağıtıldı.

DOĞAN MEDYA’YA ALTI ÖDÜL

Haberin Devamı

15 Temmuz gecesi CNN Türk ekranlarından yayınlanan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği canlı bağlantıyla darbe girişiminin seyrinin değişmesinde büyük rol oynayan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi (dönemin Doğan TV Ankara Temsilcisi) Hande Fırat ve Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Abdulkadir Selvi de özel ödüle layık görüldü. Fırat ve Selvi’nin ödülünü CNN ve Kanal D kameramanı Barış Tan, Bem-Bir-Sen genel başkan yardımcısı Recai Karslı’nın elinden aldı. Ayrıca CNN ve Kanal D kameramanları Barış Tan, Veysel Dişbudak Arda Sevimli ve muhabir Ünal Kaya da 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdikleri yayınlar nedeniyle plaketle ödüllendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!