Kadınlardan kapanış çayı

Güncelleme Tarihi:

Kadınlardan kapanış çayı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2009 00:00

Türk Amerikan ve Uluslararası Kadınları Kültür ve Yardım Derneği, kapanış çayını ABD Büyükelçiliği rezidansında yaptı. Elde edilen gelir kız öğrenciler yararına kullanıldı.

Haberin Devamı

1950 YILINDA kültür, eğitim ve sosyal alanlarda, Türk ve Amerikan kadınları arasında karşılıklı paylaşım amacıyla kurulan Türk Amerikan ve Uluslararası Kadınları Kültür ve Yardım Derneği, kapanış çayını geçtiğimiz günlerde ABD Büyükelçiliği rezidansında gerçekleştirdi.

Katılım yüksek oldu

Büyükelçi James Jeffrey’in eşi Gurdun Jeffrey’in ev sahipliğinde gerçekleşen geceye çok sayıda dernek üyesinin yanı sıra, Avustralya Sefiresi Jennifer Lee, Danimarka Sefiresi Ane Vahr ve Ürdün Sefiresi Lana Mufti’nin de aralarında bulunduğu bazı büyükelçi eşleri de katıldı.

Elde edilen gelir kız öğrencilere

ETKİNLİKTE Kültür Bakanlığı Çok Sesli Korosu sanatçılarından Hande Lüleci’nin gönüllü olarak çalıştırdığı, dernek üyelerinden oluşan Türkçe konuşma grubu, Türkçe parçalardan oluşan bir dinleti sundu. Türkçe müziğin birbirinden güzel örneklerini seslendiren grup, büyük beğeni kazandı. Etkinlikten elde edilen gelir ise üniversitede okuyan kız öğrenciler yararına kullanıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!