Kadınlar Konya’ya gençler Kapadokya’ya

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar Konya’ya gençler Kapadokya’ya
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2022 14:50

Altındağ’da yaşayan kadınlar, Altındağ Belediyesi’nin düzenlediği ‘kültür gezileri’ kapsamında Konya’ya, gençler ise Kapadokya’ya gitti.

Haberin Devamı

Ankaralı kadın ve gençlerin kültürel gezileri sürüyor... Altındağ Belediyesi ile Konya’yı gezen kadınlar, Japon Parkı’nda yapılan kahvaltının ardından Mevlana Müzesi, Şems Tebrizi Türbesi, Alaaddin Camii, Sultanlar Türbesi, Sultanlar namazgâhı, II. Kılıçaslan Köşkü, İnce Minareli Medrese, Karatay Medresesi, Mevlana Caddesi, Alaaddin Bulvarı ve Sille gibi kentin tarihi ve kültürel değerlerini ziyaret etti. Kapadokya’ya giden Altındağlı gençler ise Avanos’ta çömlek yapımını yakından gördü, Peri bacalarını gezdi.

Kadınlar Konya’ya gençler Kapadokya’ya

ŞEHİR GEZİLERİ SÜRECEK

Kadınlar ve gençler için kültürel ve turistik gezilerin devam edeceğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı “Kadınlar için Konya’yı da rotamıza ekleyerek Altındağlı kadınlarımızı maneviyat dolu bir geziye çıkardık. Gençlerimiz ise Kapadokya bölgesinde geziye çıkarak, unutamayacakları anlar yaşadı. Şimdi yeni şehirler keşfetme zamanı. İlerleyen günlerde başka şehirleri de rotamıza eklemeyi planlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Kadınlar Konya’ya gençler Kapadokya’ya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!