Kaçan maymun panik yarattı

Güncelleme Tarihi:

Kaçan maymun panik yarattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2021 02:41

Gölbaşı İncek’te bulunan ve içindeki aslanların kükremesi nedeniyle mahalle sakinlerinin şikâyetçi olduğu hayvanat bahçesinden kaçan vervet maymunu panik yarattı.

Haberin Devamı

Gölbaşı İncek’te mahalle arasında yer alan ve içindeki aslanların kükremesi nedeniyle mahalle sakinlerinin şikâyetçi olduğu Aslan Parkour isimli hayvanat bahçesinden bu kez de bir vervet maymunu kaçtı. Dün sabah saatlerinde hayvanat bahçesinin yakınlarındaki bir restoranın çatısına çıkarak dolaşan maymun kısa süreli paniğe neden oldu. O esnada restoranda kahvaltı yapan müşteriler maymunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Çalışanlar maymunu yakalamak için uzun uğraş verdi.

Kaçan maymun panik yarattı


TEPKİ GÖSTERMİŞLERDİ

Hürriyet Ankara’nın ‘İncek’te aslanlar kükrüyor’ haberiyle gündeme getirdiği hayvanat bahçesine, içerisindeki aslanların kükremesi nedeniyle mahalle sakinleri tepki göstermişti. Arsanın sahibi Yılmaz Kıbrıs, ‘restoran, kafe, düğün ve organizasyon’ sözleşmesiyle kiraya verdiği arsanın amacı dışında kullanıldığını söyleyerek suç duyurusunda bulunmuş, Aslan Parkour adlı işletmenin sahibi Ahmet Zeki Öner ise “Herhangi bir sıkıntımız yok. Belediyeden izinli, her yerden yasal izinlerimiz var. Sağlık koşullarına uygun bir yer” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!