İyi firmalar OSTİM’den kaçtı

Güncelleme Tarihi:

İyi firmalar OSTİM’den kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2010 00:00

OSİAD Başkanı Adnan Keskin ile Başkan Yardımcısı Ali Özdemiroğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Gürel ile Serhad Şahin, Denetim Kurulu üyesi Nihal Ermiş’den oluşan heyet, genel kurulunu yapan ORSİAD’ı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Keskin, iki derneğin birbirine ihtiyacı olduğunu, sorunların paylaşılması ve ortak çözüm yollarının aranması gerektiğini vurguladı.
Altyapı sorunlarımız var
Keskin, “Hepimiz aynı gemideyiz. Batarsak, hepimiz batarız. OSTİM’in gücünü gösterecek çalışmalar içinde olmalıyız” dedi. Keskin, KOBİ’ler için kurulan Halkbank’ın KOBİ’lerin yarasına merhem olmadığını belirterek bu konuda da iki derneğin birlikte mücadele vermesini istedi. OSTİM’de son yıllarda gecekondulaşmanın yaşandığını, her sokağın başında köftecilerin peydah olduğunu ifade eden Keskin, “Zaman zaman Ankara dışından misafirlerimiz geldiğinde gördüğümüz manzaralardan dolayı utanıyoruz. Hala altyapı sorunlarımız var. İyi firmalar artık OSTİM’den kaçıyor” diye konuştu. ORSİAD Başkanı Özcan Ülgener de iki derneğin birbirine rakip değil birbirine omuz veren iki yapı olması gerektiğini vurguladı ve “Bizler, hizmet için yarışmalıyız ve herzaman dayanışma içinde olmalıyız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!