İtalyan biscottiler Ankara’da

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 00:00

Çeyrek asırdır Ankaralı Avusturyalı Diana Güven'in biscotti üretim atölyesi Çayyolu'nda hizmete girdi.

Haberin Devamı

23 yıl önce evlenerek Ankara’ya yerleşen Avusturyalı Diana Güven, “Diana’s Backhouse” isimli biscotti üretim atölyesini, düzenlenen açılış kokteyli ile hizmete soktu. Çayyolu’nda hizmet veren biscotti üretim atölyesi “Diana’s Backhouse” düzenlenen kokteylle açıldı. Açılışa, başkentin seçkin isimleri katıldı.

Avusturyalı Diana Güven tarafından açılan atölyede, sadece biccotti ve çeşitli kekler üretiliyor. Diana Güven, atölyede pekmezli ve standart olmak üzere iki tür biscotti ürettiklerini söyledi. Esmer şeker, yoğurt, organik yumurtadan yapılan standart biscottilerin metabolizmayı hızlandırdığını belirten Güven, pekmezli çeşidin ise yağsız ve şekersiz olduğunu dile getirdi. Ailesinde herkesin fırıncılık yaptığını anlatan Güven, “Dedelerimin hepsi fırıncılık yaptı. Sadece babam heykeltıraş. Bu atölyeyi kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda açtım. Tatlıyı çok seviyorum. Kilo yapmayan bir tatlı lazımdı ve bunu kendim üretmek istedim. Katkı maddelerine kesinlikle karşıyım. İlerde ekmek fırını açmak istiyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!