İşte Anadolu’nun minik sultanları

Güncelleme Tarihi:

İşte Anadolu’nun minik sultanları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2007 00:00

Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü’nün 80 çocuktan oluşan "Anadolu’nun Sultanları" grubu, çocuklar için nefis bir dans gösterisi yaptı.

Optİmum Outlet ve Eğlence Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Haydi Çocuklar Optimum’a" sloganıyla Optimum Alışveriş Merkezi’nde bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’ndeki kreşten gelen 4-5 yaş arası çocukların oluşturduğu "Şirinler Ront" grubu da gösteri yaptı.

HALKALI ŞEKER

5-6 yaş grubundaki çocuklardan oluşan "Halkalı Şeker" grubu da halkoyunu gösterisi sundu. Meddah ve sihirbaz Hayalbaz Mehmet Efendi de çocuklara hünerlerini gösterdi. Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı dolayısıyla yarın da animasyon şovları, palyaço ve sihirbaz gösterileri ile yarışmalar gibi etkinliklerin düzenleneceği belirtildi.

Seksen kişilik küçük gurup

Etkİnlİkte, Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü’nün "Anadolu’nun Sultanları" grubu da sahne aldı. Çocuk ve gençlerden oluşan 80 kişilik grup, danslarıyla doğum, yaşam, savaşlar, barış, modernlik ve ölüm temalarını canlandırdı. Çocuklar ve alışveriş merkezine gelenler tarafından ilgiyle izlenen gösteriler, izleyicilerden alkış aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!