Güncelleme Tarihi:
“Halk Çerez” herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan sağlıklı, birinci sınıf kalitede tamamen doğal bir şekilde üretildiğini belirten Halk Ekmek Genel Müdürü Dr. Hüseyin Velioğlu, “Şekli bozuk ekmekleri tekrar öğütüyoruz, onlara hafif yağ ve tuz katarak altı çeşit çerez üretiyoruz. Herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan, tamamen doğal koşullarda üretilerek ve sadece fırında ısıtarak doğal atıştırmalık haline getiriliyor. İnsanların sağlıklı beslenmesine katkı sağlayan bir yapıya sahip olduğu için vatandaşların Halk Çerez’i tercih etmesini tavsiye ediyoruz. Halk Çerez, günde 30 bin civarında üretiliyor. Başkentlilerden gelen talebe göre de sayıyı artırabilir ve çeşitleri çoğaltabiliriz” bilgisini verdi.