Islahevi’nde 23 Nisan coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Islahevi’nde 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2012 00:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sincan’daki Çocuk Islahevi’nde Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği programla kutlandı.

Haberin Devamı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlikler düzenleyen Keçiören Belediyesi, Sincan Çocuk Islahevi’nde çocuklarla buluştu. Islahevinin çok amaçlı salonunda düzenlenen organizasyonda yaklaşık 250 çocuk hükümlü 23 Nisan coşkusu yaşadı. Keçiören Belediyesi Konservatuarı bünyesinde faaliyet gösteren seymen ekibinin oyunları ilgiyle izlendi. Çocuklar arasında çuval ve halat çekme yarışı, kaşıkla top taşıma gibi oyunların da yapıldığı programda belediye konservatuarı saz ekibi sahne aldı. Seslendirilen türkülere eşlik eden çocuk hükümlüler 23 Nisan sevincini doyasıya yaşadı. Program sonunda yetkililer tarafından yarışmalarda başarı gösteren çocuklara hediyeler dağıtıldı.
Özgürlük temennisi
Program sayesinde çocukların bayramı hissederek yaşamalarının büyük bir kazanım olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ülkesine ve milletine yararlı bireyler olarak hayata kazandırmak zorunda olduğumuz hükümlü çocuklarımız da bu önemli günün ve bayramın bir parçasıdır. Onların faydalı bireyler olarak toplumda yer almaları için her fırsatı değerlendirmek mecburiyetindeyiz” dedi. Başkan Ak, ıslahevinde bulunan çocukların aynı sevinci en kısa zamanda özgür bir şekilde yaşamaları temennisinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!