İş dünyası Tüzün’le coştu

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası Tüzün’le coştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 01:06

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin düzenlediği yılbaşı balosunda buluşan iş dünyasının önemli simaları, ünlü sanatçı Sibel Tüzün’ün şarkılarıyla coştu.

Haberin Devamı

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin geleneksel hale getirdiği yılbaşı balosu, bu yıl Sheraton Otel’de düzenlendi.
Balonun ev sahipliğini, Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mithat Yenigün üstlendi. Yenigün, ilk kez başkan olarak katıldığı baloda konukları, eşi Gülser Yenigün ve Birlik Sekreteri Haluk Büyükbaş ve eşi Esra Büyükbaş çifti ile birlikte karşıladı.
Baloya Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ve eşi Neşe Boysanoğlu, Gama Holding Onursal Başkanı Erol Üçer ve eşi Mine Üçer, Yüksel İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Sazak ve eşi Giovannir Sazak, Bülbüloğlu Vinç Sanayi’nin patronu Önder Bülbüloğlu ve eşi Filiz Bülbüloğlu gibi isimler katıldı.

İŞ GÜVENLİĞİ VURGUSU

Haberin Devamı

Gecede konuşma yapan Mithat Yenigün, 2014’ün inşaat sektörü açısından beklentilerin altında geçtiğini belirtti. Yenigün, geleceğe umutla baktıklarını ve 2015 yılında yeni pazarlar ve işler arayışında olacaklarını dile getirdi. Yenigün, iş güvenliği ve insan sağlığının her zaman önem verdikleri konular olduğunu vurguladı ve bu konulara önümüzdeki yıllarda daha çok özen göstermeleri gerektiğini aktardı.
Balonun ilerleyen saatlerinde sevilen şarkıcı Sibel Tüzün sahne aldı. Tüzün, şarkılarıyla konuklara müzik ziyafeti sundu. Baloya katılan müteahhitler, Tüzün’ün şarkılarıyla dans edip, eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!