İnternetten fuhuş ilanına 14 yıl hapis

Güncelleme Tarihi:

İnternetten fuhuş ilanına 14 yıl hapis
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2011 00:00

Kurdukları çeşitli internet sitelerinde, fuhuş amaçlı ilan yayımladıkları iddia edilen 5 kişinin, 14 yıla kadar hapsi istendi.

Ankara Cumhuriyet Savcısı Adem Can tarafından hazırlanan iddianamede,  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturmada, müştekilerin,  kişisel bilgi ve telefon numaralarının, rızaları olmadan, fuhuş amaçlı ilan veren  bazı internet sitelerinde yayımlanması üzerine, inceleme başlatıldığı  belirtildi.
14 yıl hapisleri istendi
Çocukların da erişebileceği şekilde, şiddet içerikli pornografik video  kayıtları ile “fuhuş amaçlı ilanların” bulunduğu çok sayıda sitenin, Engin A,  Koray A, Mehmet A, Umut Can A. ve Yasemin G. tarafından işletildiğinin  belirlendiği kaydedilen iddianamede, bazı kadınların, söz konusu internet  sitelerine ilan vererek, fuhuştan para kazandıklarının anlaşıldığı ifade edildi.
İddianamede, sanıklar Engin A, Koray A, Mehmet A, Umut Can A. ve Yasemin  G’nin, “fuhuş yolunu kolaylaştırmak, doğal olmayan yollarla yapılan cinsel  ilişkilere ilişkin görüntüleri bulundurmak ve yayınlamak” gibi bir dizi  suçlamadan 14 yıla kadar hapis cezasına mahkum edilmeleri istendi. Sanıklar, Ankara 20. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!