İnsan yönetimi ödülleri 2.kez sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

İnsan yönetimi ödülleri 2.kez sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2009 00:00

Peryön İnsan Yönetimi Ödülleri’nin ikincisi, gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Peryön yetkilileri, “İnsan Yönetimi Ödülleri kapsamında firmalar, işe alım, performans yönetimi, eğitim ve gelişim yönetimi, yetenek yönetimi, fark yaratan uygulamalar olmak üzere beş ana kategoride başvurularını gerçekleştirdiler. Ödül süreci, tüm kurumların kendilerini bu anlamda değerlendirmelerine de olanak sağladı” diye konuştu.

Törende, British Council ve Petkim işe alım kategorisinde, Ceva Lojistik performans yönetimi ile eğitim ve gelişim yönetimi kategorisinde, B/S/H Ev Aletleri yetenek yönetimi kategorisinde, Turkcell fark yaratan uygulamalar kategorisinde ödül aldı.

Finalistlere ödülleri, jüri üyeleri Koray Arıkan, Prof. Dr. Zeynep Aycan, Prof. Dr. Nakiye Boyacıgiller, Saide Kuzeyli, Cemal Oğuzberk, Prof. Dr. Ayşe Sosyal ve Prof. Dr. Barış Tan tarafından takdim edildi.
Peryön İnsan Yönetimi Ödülleri’nin, sektörde iyi uygulamalara dönük farkındalığı arttırdığını belirten yetkililer, kurumların insan yönetiminde çıktıkları yolculuğu desteklemek, onlara dünyaca kabul görmüş ölçütlerle yol göstermek ve ipi başarı ile göğüsleyenleri ödüllendirmek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!