İlk uçuş için görkemli tören

Güncelleme Tarihi:

İlk uçuş için görkemli tören
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2010 00:00

Katar Hava Yolları’nın ilk Ankara-Doha uçuşu, görkemli bir gala yemeği ile kutlandı. Politika ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, Süperstar Ajda Pekkan, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Haberin Devamı

ANKARA ve Doha arasında seferlere başlayan Katar Hava Yolları’nın ilk Ankara-Doha uçuşu, politika, iş ve diplomasi dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı geceyle kutlandı. Sheraton Otel’de Katar Hava Yolları Ceo’su Akbar Al Baker’in ev sahipliği yaptığı geceye AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Gama Holding Onursal Başkanı Erol Üçer ve eşi Mine Üçer, TAV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın yanı sıra çok sayıda yabancı misyon temsilcisi ve davetliler katıldı.
Hurma ve su ikram edildi
Sunuculuğu Seray Sever’in yaptığı gece, Akbar Al Baker’in konuşmasıyla başladı.  Gece, kum sanatçısı Bulat Gafarov’un gösterisiyle devam etti. Gafarov, kumla yaptığı figürlerden oluşan gösterisiyle büyük beğeni kazandı. Katar misafirperverliğini en iyi şekilde göstermek için bütün ayrıntıların düşünüldüğü gecede, Katar Hava Yolları hostesleri konuklara hurma ve su ikram etti.

Haberin Devamı

Baker: Dünyanın farklı noktalarına bağlanıyoruz

KATAR Havayolları, Doha’dan Ankara seferlerine başladı. Haftada 4 gün karşılıklı olarak yapılan uçuşların 88’inci nokta olduğunu belirten Katar Havayolları CEO’su Akbar Al Baker, “Ankara üzerinden dünyanın farklı noktalarına bağlanıyoruz”’ dedi. Yıllık yüzde 35 oranında büyüyen 40 milyar dolar değerinde toplam 220 uçak siparişi bulunan Katar Havayolları Ankara seferlerine başladı. Şirket CEO’su Baker, TAV’ın 3 yıl önce Doha’daki yeni terminal projesini kazandığında Ankara Esenboğa’yı görmeye geldiklerini, TAV’ın CEO’su Sani Şener’e Doha-Ankara seferlerinin başlaması için söz verdiğini anlattı.  Baker, iki ülkenin vize uygulamasını kaldırmasının, ekonomik ilişkiler ve turizme önemli katkı sağladığını anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!