İlham perisi babası oldu

Güncelleme Tarihi:

İlham perisi babası oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2020 09:06

‘Bayi Toplantısı’ filminin Ankara’daki özel gösterimine katılan İbrahim Büyükak, “Senaryoyu, beyaz eşya bayisi babamdan esinlenerek yazdım. Babam, filmi iki kez izledi ve çok güldü. Kendini bulduğu yerler var ve çok sevdi” dedi.

Haberin Devamı

İbrahim Büyükak’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü Onur Buldu, Doğu Demirkol ve Büşra Pekin’le paylaştığı ‘Bayi Toplantısı’ filminin Ankara özel gösterimi, Cepa AVM’deki Cinemaximum’da yapıldı. Bu özel gösterime; İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Büşra Pekin ile yönetmen Berdan Güzel de katıldı.

İlham perisi babası oldu


KENDİNİ BULDUĞU YERLER VAR

Filmin senaryosunu beyaz eşya bayisi babasından esinlenerek yazan Büyükak, “Senaryoya babam da katkı sağladı. Onun anlattıklarını ve Çok Güzel Hareketler dönemi gittiğimiz bayi toplantılarında edindiğim tecrübeleri harmanladım. Babam, filmi iki kez izledi ve çok güldü. Kendini bulduğu yerler var ve çok sevdi” dedi.

İlham perisi babası oldu


ANKARA’DA MÜTHİŞ ZAMANLAR GEÇİRDİM

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Büşra Pekin, çocukluğunun büyük bir bölümünün Ankara’da geçtiğini ve burada izleyici ile buluşmanın heyecan verici olduğunu belirterek, “Ankara benim için ailem, akrabalarım, çocukluğum ve şubat tatillerim demek. Müthiş zamanlar geçirdim. Buz patenine giderdim. Hatta konservatuvar sınavlarına burada hazırlandım. Ankara kıymetlimiz, başkentimiz” diye konuştu.

İlham perisi babası oldu

Sevilen oyuncu Onur Buldu, filmde Gaziantepli beyaz eşya satıcısı Sadık’ı oynuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!