İki günde 14 performans

Güncelleme Tarihi:

İki günde 14 performans
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2021 17:59

CerModern tarafından düzenlenen 4. Solo Çağdaş Dans Festivali sona erdi. Festivalin ikinci ve üçüncü gününde Türkiye’den ve farklı ülkelerden 14 dansçı sahneye çıktı.

Haberin Devamı

CerModern tarafından düzenlenen 4. Solo Çağdaş Dans Festivali’nin ikinci ve üçüncü gününde İsrail, Litvanya, Meksika, Yunanistan, İspanya ve Dominik Cumhuriyeti’nden dansçıların yanı sıra Türkiye’den dansçılar solo performanslar sergiledi. Performansları çok sayıda yabancı misyon temsilcisinin yanı sıra dans tutkunları ve sanatseverler de izledi. Dansçılar, performanslarıyla büyük beğeni kazandı. CerModen Kültür ve Sanat Programları Yönetmeni Zihni Tümer, festivalin pandemi koşullarına rağmen geniş kapsamlı ve uluslararası yapılabildiğini belirterek, önümüzdeki yıllarda çok daha fazla katılımcıyla festivali yapacaklarını söyledi.

İki günde 14 performans

İsrailli dansçı Miriam Engel, ‘Savaşı Durdurun’ isimli gösterisiyle dünya üzerinde devam eden savaşların sona ermesi çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

İki günde 14 performans

Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu dansçılarından Eylül Uğural, ‘Konuşmacı’ isimli performansıyla kadına karşı şiddete dikkat çekti.

İki günde 14 performans

Yunanistan’dan festivale katılan Eliane Roumie, performansıyla mülteci sorununa gönderme yaptı.

İki günde 14 performans

İspanyol dansçı Victoria ‘Rojo’ adlı 20 dakikalık performansıyla büyük beğeni kazandı.

İki günde 14 performans

Dominik Cumhuriyeti’nden festivale katılan Wileydy Contrera, festivalin kapanışını ‘A Rose in Martyrdom’ isimli performansıyla yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!