İhalenin ardından tadilat

Güncelleme Tarihi:

İhalenin ardından tadilat
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2021 16:44

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, Ulus’ta taşınacakları Spor Genel Müdürlüğü binasının tadilatı için ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yenileme işlemlerine başlanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Binada incelemelerde bulunan Alkaş, şu bilgileri verdi: “Zaman içinde personel sayısında yaşanan artış nedeniyle yer sorunu yaşanmaya başlandı. EGO Genel Müdürlüğü olarak uzun süredir taşınacak bina arayışımız vardı ve Ulus Atatürk Anıtı karşısında yer alan ve 2017’de Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen binayı hizmet binası olarak kullanabileceğimizi düşündük. Personelimizin kolayca ulaşılabileceği bir yer olması ve merkezi bir konumda yer almasından dolayı ve en önemlisi de Cumhuriyet’imizin merkezi olması sebebiyle Ulus’u tercih ettik. Binanın tadilat işlemleri için başlatılan ihale sürecinin tamamlanmasının ardından bu emektar bina için tadilat işlemlerini başlatacağız ve en kısa sürede taşınma işlemini gerçekleştireceğiz. Ulus’a taşındıktan sonra vatandaşlarımız bizlere daha kolay ulaşabilecek. Bir kamu kurumu olan EGO Genel Müdürlüğü’nün buraya taşınacak olmasının ayrıca ekonomik, ticari ve sosyal açıdan bölgeye hareketlilik getireceğini düşünüyorum.” Ankara 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin(ABB) Ulus’taki Spor Genel Müdürlüğü binasının otel olarak kullanılmasına ilişkin talebini kabul etmemiş bunun üzerine buranın EGO Genel Müdürlüğü’nün hizmet binası olmasına karar verilmişti. Tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından EGO, bine yakın çalışanıyla bu binaya taşınacak.

Haberin Devamı

İhalenin ardından tadilat

İhalenin ardından tadilat

Hürriyet Ankara, EGO Genel Müdürlüğü’nün Ulus’taki Spor Genel Müdürlüğü binasına taşınacağını 6 Temmuz 2021'de ‘Onay çıkmadı EGO kullanacak’ haberiyle duyurmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!