Hüzün ve sevinci birarada yaşadılar

Güncelleme Tarihi:

Hüzün ve sevinci birarada yaşadılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2010 00:00

Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Rüveyda Akbay, Başkent’e yeni gelen ve görev süresi sona ererek Ankara’dan ayrılacak büyükelçi eşleri için bir davet verdi. Davete katılan konuklar, yeni sefirelere hoş geldin derken, önümüzdeki günlerde Avustralya’ya dönecek olan Jennifer Lee ile vedalaştı.

Dernek Başkanı Rüveyda Akbay’ın evinde gerçekleşen etkinliğe Profesör Doktor Emel Doğramacı, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal’ın eşi Olcay Köksal, ATO Başkanı Sinan Aygün’ün eşi Mine Aygün, Nurol Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Çarmıklı’nın eşi Figen Çarmıklı, eski bakanlardan Halit Dağlı’nın eşi Şenay Dağlı ile çok sayıda sefire ve seçkin davetliler katıldı.
Davette, Ankara’ya bir süre önce gelen Azerbaycan Sefiresi Lale Bagirova, Bangladeş Sefiresi Shameem Akhter, Bulgaristan Sefiresi Mariya Tulechka, Ekvator Sefiresi Alicia Espinosa, Gambiya Sefiresi Isatou Aye Joof, İtalya Sefiresi Barbara Scarante, İşveç Sefiresi Filipa Akesson ve Tunus Sefiresi Monica El Hadj, davetlilerle tanışma imkanı buldu. Konuklar, yeni gelen sefirelere “Hoş geldin” derken, 3.5 yıldır Ankara’da olan ve önümüzdeki günlerde ülkesine dönecek Avustralya sefiresi Jennifer Lee ile de vedalaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!