Hocalı Soykırımı Keçiören’de anıldı

Güncelleme Tarihi:

Hocalı Soykırımı Keçiören’de anıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2022 11:41

Keçiören Belediyesi, Hocalı Soykırımı’nın 30’uncu yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.

Haberin Devamı

Türk Dünyası Kalaba Kent Meydanı’na taşınan Hocalı Anıtı önünde gerçekleştirilen programda konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Devletlerin tarihlerinde zaferler ve acı sayfalar vardır. Yakın tarih ve kısa zamanda gördüğümüz şu ki, vatana sımsıkı sahip çıkmamız lazım. Kaderimizi hiçbir ülkeyi bağlamadan her türlü tedbiri almamız lazım. Devlet olmanın, ayakta kalmanın, hayatta kalmanın yolu budur. Türk dünyası dostluğumuz var olsun” dedi.

Hocalı Soykırımı Keçiören’de anıldı


ALTINOK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU


Öte yandan Altınok, ‘Başkanım Okulumda’ programı kapsamında Bağlum Abdulhakim Arvasi Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Öğrencilere başarılı olmaları için bir dizi önerilerde bulunan Altınok, şunları söyledi: “Sizler umudumuz, ikbalimiz yarınlarımızsınız. Çok çalışmak, zamanı iyi değerlendirmek lazım. Ders, dinlenme, sanat, spor ve kültürel aktivitelere dengeli bir şekilde zaman ayırmalısınız. Şimdiden hedefinizi koyacaksınız. Hedef koyup ona inanacak ve başaracaksınız.”

Hocalı Soykırımı Keçiören’de anıldı

Programda, Aşağı Eğlence Mahallesi’nde bulunan ve Türk Dünyası Kalaba Kent Meydanı’na taşınan Hocalı Anıtı’nın açılışı da yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!