Hızlı tırmanış

Güncelleme Tarihi:

Hızlı tırmanış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 10:41

Osmanlıspor, son dakikaları nefes kesen ve skoru penaltıların belirlediği maçta, Afjet Afyonspor’u 3-2 yendi.

Haberin Devamı

Osmanlıspor, Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nin 15. haftasında oynadığı maçta, Afjet Afyonspor’u 3-2 yenerek, tırmanışını sürdürdü. Yenikent Osmanlı Stadı’nda süren bakım çalaşmaları nedeni ile ikinci kez bir iç saha maçı için Bolu’ya gitmek zorunda kalan mor-sarılar, son anları büyük bir heyecana sahne olan ve sonucu penaltıların belirlediği maçı kazanıp, sahadan 3 puanla ayrıldı.
Teknik Direktörlüğe Osman Özköylü’nün gelmesinden sonra çıkış yakalayan Osmanlıspor; Ümraniye ve İstanbulspor’u 1-0’lık skorlarla geçerken, Tetiş Yapı Elazığspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Özköylü yönetimindeki 4. maçında, üçüncü galibiyetini alan mor-sarılar, ilk kez bu süreçte, 3 gollü bir zafer elde etti.

İKİ PENALTI BİR KIRMIZI KART

Oyuna hızlı giren Osmanlıspor, daha birinci dakika dolmadan golü buldu. Hasan Kılıç, topu filelere gönderip, takımını 1-0 öne geçirdi.
Konuk takım, çabuk toparlanıp, 20. dakikada, Ersel Aslıyüksek ile skora dengeyi getirdi ve mücadelenin ilk yarısı 1-1 tamamlandı.
64. dakikada Sinan Kurt, yeniden Osmanlıspor’u üstün duruma geçirirken, 87. dakikada Oltan, penaltıdan attığı gole skoru 2-2’ye getirdi. 90. dakikada bu kez Anıl, penaltı vuruşunu gole çevirip, takımını 3-2’lik galibiyete ulaştıran isim oldu. Konuk takımdan Mehmet Sedef kırmızı kart gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!