Güncelleme Tarihi:
Kısa süre önce Koru Mahallesi’nde açılan Luppa, pastane ve restoranı bir araya getiren menüsüyle, Başkentlilere hizmet vermeye başladı. Pastane mutfağını Fransız şef Paul Metey’in yönettiği mekanın, restoran bölümü ise Türk A la Carte Şefi Sercan Arslan tarafından koordine ediliyor. Konuklarına pasta, tatlı, çikolata, şekerleme, kurabiye, poğaça ve ekmek çeşitleri sunan Luppa, Akdeniz ve Ege mutfağından farklı lezzetleri de menüsünde bulunduruyor.
İKİ ÇOCUK OYUN ALANI
Luppa’yı ailelerin çocuklarıyla keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekan olarak dizayn ettiklerini belirten Genel Müdür Selim Aslan, şunları söyledi:
“Mekanımızda 3-7 ve 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik tasarlanan iki oyun alanımız var. Ebeveynler, günün stresini bir fincan kahve ya da akşam yemeğiyle atarken, çocukları da uzman eğitmenler eşliğinde oyun alanlarında keyifli dakikalar geçirebiliyor. Ayrıca anne ve babalar, ellerindeki tabletlerden çocuklarının neler yaptığını da izleyebiliyor.
AŞÇILIK EĞİTİMİ
Luppa, her şeyi yarım yarım yapmak yerine iki işi de tam yapıyor. Yani hem tam bir restoran hem de tam bir pastane. Bizim için her şeyden önemlisi misafirimiz memnuniyeti. Konuklarımızı, evimize gelen bir misafirmiş gibi ağırlamaya çalışıyoruz. Ayrıc geniş mutfağımızın bir kısmını da atölye çalışmalarına ayırdık. Lezzeti, ustalarından öğrenmek isteyen misafirlerimize bu bölümde, aşçılık eğitimi veriliyor.”