Hedef hızlı hizmet

Güncelleme Tarihi:

Hedef hızlı hizmet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2010 00:00

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara İl Müdürlüğü, işlemlerin daha hızlı ve eksiksiz yapılması için çalışan personeline bilgisayar eğitimi vermeye başladı.

Haberin Devamı

HİZMET içi eğitimler kapsamında daha önce personeline halkla ilişkiler, mevzuat, kişisel gelişim ve motivasyon gibi konularda eğitimler veren Ankara İl Müdürlüğü, çalışan personeline bu sefer bilgisayar eğitimi vermeye başladı. Vatandaş işlemlerinin ve kurum içi yazışmaların daha hızlı ve eksiksiz yapılmasını hedefleyen İl Müdürlüğü’nün düzenlediği eğitimde, Word ve Excel programları hakkında uygulamalı olarak bilgiler verilecek.

Bilgi seviyesi

25 kişilik donanımlı eğitim salonunda başlayan ve 17 hafta sürecek eğitime, il müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı sosyal güvenlik merkezlerinden toplam 434 kişi katılacak. SGK Ankara İl Müdürü Ali Pekten, “Müdürlük olarak il merkezi ve ilçelerimize açtığımız sosyal güvenlik merkezleri ile vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlarken, bir yandan da çalışan personelimizin bilgi seviyesini en üst düzeylere çıkartmaya çalışıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!