Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2009 20:39
UZUN süredir Ankara’nın damak tadına hitap eden Hayyam Restoran-Bar, yenilenen yüzüyle Başkentlileri bekliyor.
Dekorasyonu ve mutfağı yenilenen Hayyam’da Ege ve Akdeniz bölgesine ait zengin meze çeşitleri, mevsimine uygun balıklar ve birbirinden lezzetli et yemekleri ile Başkentlilerin damak tadına hitap ediyor. Lakerda’dan Ahtapot salataya, Kalamar’dan Karides güveçe, Deniz börülcesi’nden Hayyam’a özel birçok meze çeşidi bulunuyor. Hayyam köfte, patates kroket, barbunya pilaki, fava, bonfile, kuzu pirzola, kuzu şiş, şinitzel, tavuk pirzola, tavuk şiş ise Hayyam’ın zengin mönüsü içerisinde yer alıyor.Restoran, 150 kişilik salonu, iki adet 10 kişilik VIP odası ve yazın açılan 50 kişilik yaz bahçesi ile hizmet veriyor. Pazar hariç haftanın diğer günleri akşam 20.00’dan gece 04:00’e kadar açık olan mekanda Çarşamba, Cuma, Cumartesi canlı müzik çalınıyor.