Hayal kırıklığı

Güncelleme Tarihi:

Hayal kırıklığı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2022 16:44

SMA hastası 2.5 yaşındaki Berinay, tedavi için Ankara’dan Dubai’ye gitti. Yardım kampanyasında toplanan paranın bir kısmı Almanya’dan 5 ay boyunca gelmeyince, tedavi tamamlanamadı.

Haberin Devamı

Zehra-Burak Özkesemen çifti, kızları Berinay'ı Ankara'ya geri getirirken, avukatları aracılığıyla kampanyayı yürüten dernek hakkında ‘dolandırıcılık’ ve ‘güveni kötüye kullanmak’tan suç duyurusunda bulundu. Baba Burak Özkesemen, yaklaşık 19 aylık bir kampanya süreci yürüttüklerini ve 1 milyon 800 bin doları topladıklarını belirterek, “Ancak bu paranın sadece Türkiye’de toplanan yüzde 65’lik kısmı hastaneye gönderildi. Diğer kalan Hayalim Hayalindir Derneği’ndeki para hastaneye aktarılmadı. Bundan dolayı da ilacı alamadık” diye konuştu.

Hayal kırıklığı

KAS KAYBI YAŞIYOR

Anne Zehra Özkesemen de “Şu an gözümüzün önünde her geçen gün eriyor Berinay ve bizim elimizden hiçbir şey gelmiyor. Her geçen gün kas kaybı yaşıyor; hikâyemiz yarım kaldı, hayallerimiz yarım kaldı” dedi. Avukat Feride Toker ise dosyanın savcılıkta olduğunu söyleyerek, asıl hukuki sürecin Almanya'da devam edeceğini bildirdi. DHA’nın telefonla ulaştığı dernek yöneticisi Sefer Çelik, bağış yapacağını söyleyen gönüllülerin daha sonra bundan vazgeçmesi nedeniyle Berinay’ın mağdur olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Hayal kırıklığı



BAKMADAN GEÇME!