Hastalar resim sergisi ile moral bulacak

Güncelleme Tarihi:

Hastalar resim sergisi ile moral bulacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2012 21:55

TRT Türk Haber spikeri Çağatay Gökmen, üçüncü kişisel sergisini Kavaklıdere Bayındır Hastanesi’nde açtı. Gökmen, sergiyi açmaktaki amacının hastaneye gelen hasta ve ziyaretçilerine moral sağlamak ve pozitif enerji vermek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Kavaklıdere Bayındır Hastanesi Sanat Etkinlikleri kapsamında TRT Türk haber spikeri Çağatay Gökmen, resim sergisi açtı. Hastanenin girişinde sergilenen resimler, 20 Nisan’a kadar hastalar ve hasta yakınları ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Gökmen, sergiyi hastanede açmalarındaki amacın hastalara moral sağlamak ve pozitif enerji vermek olduğunu söyledi. Hastaların hastaneye geldiğinde çıkış aradığını belirten Gökmen, sergi ile hastaneleri daha sıcak mekan haline getirmek istediklerini dile getirdi.

Profesyonel resim kariyerine, Hikmet Çetinkaya Atölyesi’nde başlayan ve halen devam eden Çağatay Gökmen, resim sanatı için şöyle dedi; “Ben, resmin asıl mesleğim olan spikerlikle benzerlikleri olduğuna inanıyorum. Metinleri nasıl ki bizler; tiz, orta, pes tonlarla vurgulayarak izleyiciye ulaştırıyorsak, ressamında bu işi  tuvalinde renklere açık, orta, koyu tonlar vererek, sanatseverlerle buluşturduğunu düşünüyorum.”


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!