Hancıoğlu’ndan kongre çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Hancıoğlu’ndan kongre çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2012 02:27

Ankaragücü menajeri, sarı-lacivertli camianın sahipsiz olmadığını belirtip, yeni ve heyecanlı yüzlerin kulüp yönetimine girmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Ankaragücü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu, “Daha önce 3 kez ertelenen kongre, Cumartesi günü kesinlikle yapılmalı” diye konuştu.
A.Gücü sevgisi olanların, yönetimde yer almasının kulübün geleceğini kurtarabileceğini ifade eden Hancıoğlu, “Artık yeni yüzler, heyecanlı insanlar yönetimde olmalı. Bu ekip hala Başkent’in en büyük takımıdır ve Ankaragücü sahipsiz değildir. Cesaretli, temiz ve yüreği A.Gücü sevgisiyle dolu insanları kongreye davet ediyorum” diye konuştu.

İki oyuncu büyük bir özveri gösterdi

Nevşehir kampının, futbolcuların özverisi sonucunda olumlu geçtiğini belirten Hancıoğlu, şunları söyledi:
“Yetenekli oyuncular kısa zamanda aşama kaydedebilirse A.Gücü’nü üst seviyelere taşıyabilirler. Geçen sezon Berlin Victoria’da kiralık oynayan, kulübün durumuna bakmadan A.Gücü için çalışmaya gelen Timur Özgöz ve Tarsus İD’ndan Aytaç, gerçek Ankaragücülü olmayı herkese gösterdi. Koşulsuz oynama istekleri ve kampa katılmaları bizi mutlu etti. Bu özveri ve sevgi, kulübün geleceği açısından beni umutlandırdı. Transfer yasağının kalkması halinde önemli oyuncular sarı-lacivertli formayı giymeye hazır olduğunu belirtiyor. Bunlar çok anlamlı. Kulübün düştüğü duruma seyirci kalanları ise yadırgıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!