Haltercilerin Başkent kampı

Güncelleme Tarihi:

Haltercilerin Başkent kampı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 01:28

Halter Erkek ve Kadın Milli takımı, İslam Oyunları Turnuvası için hazırlaklarını Ankara’da sürdürüyor. 10 Mart’ta Antalya’da başlayacak olan turnuvada sporcular, Avrupa Şampiyonası için moral depolamak istiyor.

Haberin Devamı

İslam Oyunları Turnuvası ve Avrupa Şampiyonası için 19 Mayıs Mayıs Spor Kompleksi içindeki Halter Spor Salonu’nda hazırlıklarına devam eden sporcular, süreci değerlendirdi. 19 Mayıs Mayıs Spor Kompleksi içindeki Halter Spor Salonu’nda Avrupa Şampiyonası’na yönelik antreman yaptığını kaydeden sporcu Nurcan Taylan; “Hedefim ilk 3 içerisinde girmek. 2014 yılında uzun bir aradan sonra podyumlara döndüm ve Avrupa ikinciliği elde ettim. Asıl hedefim 2016 Olimpiyatları’nda derece yapmak. Şu an beni çok engelleyecek bir şey yok. Ağır bir spor yapıyoruz. Umarım kötü bir sakatlık da yaşamam ve istediğim gibi Avrupa Şampiyonası’na hazır bir şekilde bulunmuş olurum” dedi.

CİDDİYE ALIYORUZ

Halter Kadın Milli Takım antrenörü Talat Ünlü, İslam Oyunları Turnuvası ve Avrupa Şampiyonası hazırlıkları ile ilgili olarak; “Çok ciddiye aldığımız bir turnuva ve katılımın fazla olmasını bekliyoruz. Hemen sonrasında da Avrupa Şampiyonası var. Kamp kadromuz 15 kişi ve içlerinde iyi sporcularımız var. Başarılı bir kamp dönemi geçireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu. Hazırlıklarını Eryaman Kamp Eğitim Merkezi’nde sürdüren Erkek Milli Takım sporcusu Bünyamin Sezer ise şunları söyledi:
”Hedefim önümüzdeki Avrupa Şampiyonası’nda çok iyi bir başarı elde etmek. Dizimdeki sakatlıklar talihsiz bir şekilde peşimi bırakmadı. Bu kez bir bahanem yok. Eski Bünyamin podyumlarda olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!