Halkbank'ın hedefi 4 kupa

Güncelleme Tarihi:

Halkbankın hedefi 4 kupa
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2014 01:00

Halkbank’ın milli oyuncusu Emre, yarıştıkları tüm kulvarlarda zirvede olmayı hedeflediklerini söyledi. Sezona Süper Kupa ile başladıklarını hatırlatan deneyimli voleybolcu, “Ev sahipliğini yapacağımız Şampiyonlar Ligi 4’lü finalinde tarih yazacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Halkbank, CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finallerine ev sahipliğine hazırlanırken, takımın milli oyuncusu Emre Batur, “Kupayı kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Hedefimiz sezonu 4 kupa ile tamamlamak” dedi.
Batur, 22-23 Mart’ta Ankara’da yapılacak finallere yoğunlaştıklarını belirten Batur, şunları söyledi:
“Biraz stresimiz olacak. Sahaya çıktığımızda aslında daha önce yaptığımız maçların ya da antrenmanların hiçbir önemi kalmayacak. Bizim yürekli bir şekilde, kalbimizle oynamamız gerekiyor. CEV Şampiyonlar Ligi kupasını kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Kendi evimizde inşallah tarih yazacağız. Doğru bir şey yapmak için yanlış zaman yoktur. Bizim yapacağımız yanlış zamanımız yok. İki maç oynayıp her şeyi en güzel şekilde hatasız yapmamız gerekiyor.

Haberin Devamı

TARAFTAR BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN

CEV Kupası finalinde sahaya girdinde tüylerinin diken diken olduğunu hatırlatan Batur, şöyle konuştu:
“O sahaya girdiğiniz an artık oradaki hiçbir şey önemli değil. Kim kral orada göreceğiz. Başkentli voleybol severler Şampiyonlar Ligi finallerinde bizi yalnız bırakmasın. Sezona Süper Kupa ile başladık. 2014’ü 4 kupayla kapatmak istiyoruz. Antrenörümüz Radostin Stoychev çok kaliteli bir isim. Oyuncuları iyi okuyor. Başarılı olmak istiyor ve çok hırslı. Onun hırsı da bizi gerçekten çok etkiliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!