Halkbank turdan umutlu

Güncelleme Tarihi:

Halkbank turdan umutlu
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 15:58

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi playoff-12 turunda 3-0 kazandığı müsabakanın rövanşında Modena ile karşı karşıya gelecek Halkbank, turdan umutlu.

Haberin Devamı

Rövanş maçı, yarın Palapanini MODENA Spor Salonunda oynanacak ve TSİ 21.30’da başlayacak. Başkent ekibi, Türkiye’de oynanan maçtan 3-0 galip ayrılmıştı. Halkbank’ın, DHL Modena karşısında alacağı her türlü galibiyet, play-off 6’lu tur kapısını açacak. 3-2’lik yenilgi de Halkbank’ı bir üst tura çıkarmaya yetecek. 3-0 ve 3-1’lik yenilgilerde altın set oynanacak.

İLK MAÇI UNUTTUK

Halkbank Menajeri Ahmet Kavaz ilk maçta elde edilen skor avantajını unutup her şeye sıfırdan başlayacaklarını ifade etti. Kavaz, “Rövanş maçında savaşacağız. Bunu yapmazsak, Ankara’daki galibiyetin hiç bir anlamı olmaz” diye konuştu.
Takım Kaptanı Ulaş Kıyak, “Arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Fakat iyi değil, çok iyi oynamamız gerekiyor. Sert bir maç olacak ama turu geçmeyi biz daha çok istiyoruz” dedi. Takımın Polonyalı yıldızı Michal Kubiak iki tarafın birbirini çok iyi tanıdığını, bu nedenle oyun alanının satranç tahtası gibi olacağını dile getirdi. Kubiak, “Daha akıllı ve daha sert oynayan taraf kazanır” ifadelerini kullanırken, Emre Batur, “İlk maçta kazanacağımızı söylemiştim. İtalya’da da inşallah terimizin son damlasına kadar mücadele edip milletimize bir gurur daha yaşatacağız” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!