Halkbank festivale hazır

Güncelleme Tarihi:

Halkbank festivale hazır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 13:57

Voleybolda, alt yapı takımlarının şampiyonlarını belirleyecek maçların şölene dönüşmesi için federasyon ve kulüpler çalışmalara hız verdi.

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonu altyapı Türkiye şampiyonalarını bu yıl, “Altyapı Türkiye Şampiyonaları Festivali” şeklinde yapmaya karar verdi. 30 Mayıs-3 Temmuz tarihlerindeki etkinliğe, 32 kız ve 32 erkek takımı katılacak. Halkbank, kız takımları her kategoride şampiyonanın elit takımları arasındaki yerini alacak. Gençler, yıldızlar, küçükler, minikler kategorilerindeki takımlar, deneyimli antrenörler eşliğinde, İzmir’de başarılı olmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Halkbank Spor Kulübü Kadın Takımları Sorumlusu Esen Gürbüsbel, ilk kez yapılacak bu festivalde camiayı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.
Yarışmacı sporlarda asıl hedefin birinci gelmek olduğuna dikkati çeken Gürbüzsel, “Bunun bilincindeyiz. Her takım oraya kürsüye çıkmak için gelecek. Biz de elimizden geleni yapacak ve kupalar kazanmaya çalışacağız. Halkbank bu geniş soluklu organizasyonda camiasını en iyi şekilde temsil etmek, sahada fair-play ruhuna uygun mücadeleler sergileyerek örnek olmak için de var olacak. Temsilin madalya kazanmak kadar önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu geniş zamana yayılmış turnuvada görev alacak, yarışacak, hizmet verecek herkese şimdiden başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

MAYIS’TA BAŞLAYIP TEMMUZ’DA BİTECEK

Altyapı Türkiye Şampiyonaları, Mayıs ayının sonunda başlayıp, Temmuz ayının başında tamamlanacak. Program şöyle:
Gençler Türkiye Finalleri (30 Mayıs - 06 Haziran 2016), Yıldızlar Türkiye Finalleri (08 - 15 Haziran 2016), Küçükler Türkiye Finalleri (17 - 24 Haziran 2016), Minikler Türkiye Finalleri (26 Haziran - 03 Temmuz 2016)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!