Halk Ekmek'ten 'Kocatepe kafe'

Güncelleme Tarihi:

Halk Ekmekten Kocatepe kafe
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 11:53

Halk Ekmek'ten 'Kocatepe kafe'

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ekmek büfelerinin yanı sıra çeşit çeşit ürünlerinin yer aldığı büyük mağazalarının bir yenisini de Kocatepe'de açıyor. Temmuz ayı sonunda açılması planlanan “Halk Ekmek Kocatepe Kafeö, Kocatepe Kültür Merkezi içinde 600 metrekare büyüklükte olacak ve Kızılay, Bakanlıklar, Küçükesat başta olmak üzere tüm bölgeye hizmet verecek.

Fabrikanın 8. büyük mağazası olacak “Halk Ekmek Kocatepe Kafeö, terası ve kapalı alanıyla hem çeşit çeşit ürünlerini satışa sunacak, hem de müşterilerine, günün her saati eşsiz lezzetler sunacak. Daha önce açılan Halk Ekmek Fabrikası önü, Gökkuşağı, Dışkapı (2 adet), Çamlıdere, Atlantis ve Belediye önü satış mağazalarının ardından, şimdi de bölgeden gelen yoğun talep nedeniyle yeni mağazasını Kızılay bölgesinde açacak olan Halk Ekmek Fabrikası, değişik tatlardaki ürünlerini yine dumanı üstünde satışa sunacak.

Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, inşaatı tamamlanma aşamasına gelen kafenin, özellikle yaz aylarında açık alan terasıyla da iddialı olacağını kaydederek, “Fabrikamıza, Kızılay bölgesinden de satış mağazası açılması konusunda yoğun talep geliyordu. O yüzden burada da bir mağaza açmaya karar verdik" dedi.

600 METREKARELİK AÇIK VE KAPALI ALAN

Toplam 600 metrekarelik mağazada 200 kişiye aynı anda hizmet verilebileceğini belirten İlkbahar, diğer satış mağazalarında olduğu gibi 43'ü aşkın değişik tattaki çeşidin satışa sunulacağını kaydederek, “Fabrikamızda ürettiğimiz tüm çeşitlerimiz burada da yer alacak. Ayrıca yerinde üretim yapılarak, dumanı üstünde, taze ve sıcak şekilde vatandaşımıza ulaştırılacak" diye konuştu.

Açık ve kapalı alanı, televizyonu, kliması bulunan mağazaya gelen genç, yaşlı herkesin hijyen, ucuzluk, sağlık ve lezzetin buluştuğu ürünleri tüketebileceğini anlatan İlkbahar, "07.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek olan bu kafemiz de tıpkı diğer satış mağazalarımız gibi bölgesinin yıldızı olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!