Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2007 00:00

Sebze yüklü kamyon çalındı

POLATLI’da pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Ziyaettin Çetiner, gece evinin önüne parkettiği kamyonu sabah göremeyince polise başvurdu. Çetiner, içinde sebze kasaları bulunan 06 PKN 91 plakalı profesyonel fatih kamyonu ile pazarda satmak üzere sebze getiriyordu. İçi boş kasaların dolu olduğu kamyonunu Akasya Sokak’ta bulunan evinin önüne parkettiğini, sabah kalktığında ise kamyonun çalınmış olduğunu söyledi. Metin ÖZDEMİR

Maskeli kuyumcu soygunu

SARAYKÖY beldesinde bir kuyumcuya giren kar maskeli üç hırsız, dükkan sahibini silahla etkisiz hale getirdikten sonra tezgahtaki ziynet eşyalarını alarak kaçtılar. Hırsızlar K.T, E.G. ve M.T Keçiören ekiplerinin çalışması sonucu yakalandılar. Şehit Ahmet Eden Caddesi üzerinde bulunan Saray Gold isimli kuyumcuya gelen silahlı ve kar maskeli 3 kişi, silah tehdidi ile dükkan sahibini etkisiz hale getirdikten sonra kasayı açmasını istedi.

Katil zanlısı yakalandı

SİTELER Alemdağ Mahallesi’nde Silahla vurulan M.B., hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamazken, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili takip ve soruşturmalarına başladılar. Yürütülen çalışmalar sonucunda, 25 yaşındaki katil zanlısı G.A. yakalanarak gözaltına alındı. G.A.’nın M.B. yi, aralarındaki bir düşmanlık nedeniyle kasıtlı olarak öldürüğü ileri sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!