Güzeller kampta

Güncelleme Tarihi:

Güzeller kampta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 17:08

Models of Fashion 2015 Güzellik Yarışması için geri sayım başladı. 4 günlük kampa giren 18 güzelden biri, yarın akşamki finalde ‘güzellik tacı’nın sahibi olacak.

Haberin Devamı

Ankara’da, bu yıl 7’ncisi düzenlenen Models of Fashion 2015 Güzellik Yarışması’nın 18 finalistinden biri, yarın akşamki final gecesinde ‘güzellik’ tacını takacak. Yüzlerce aday arasından finale kalmaya hak kazanan 18 güzel, 4 gündür Ata Köşk Otel’de kamp önemi geçiriyor. Hepsi iddialı olan adaylar, ileride modellik yada mankenlik yapmak istediklerini söylüyor

KARİYER İÇİN İLK ADIM

Güzellerden Nihal Şayır, 6 yıl basketbol oynadığını ve şimdi basketbol hakemi olarak görev yaptığını belirterek, yarışmaya arkadaşlarının teşvikiyle katıldığını ifade ediyor. ABC Koleji öğrencilerinden 16 yaşındaki Buse Kılıç ise yarışmayı modellik için güzel bir başlangıç olarak değerlendiriyor.

YARIŞMA BASAMAK OLACAK

Yarışmaya İstanbul’dan katılan İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler hazırlık öğrencisi Segah Güza Çelik de, profesyonel modellik yapmak istediğini belirterek, örnek aldığı ismin Barbara Palvin olduğunu dile getiriyor. Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü 3. sınıf öğrencisi Şennur Ören de, “Hayalim model olmak. Yarışma basamak olacak” diyor. Güzeller, yarışma öncesi son hazırlıklarını Estetik Akademi’de yaptı. Makyaj ve cilt bakımı yaptıran güzeller, “Biz hazırız” mesajı verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!