Gürsel Baran: Verimliliği esas alarak çalışıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Gürsel Baran: Verimliliği esas alarak çalışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2021 23:22

Türkiye Verimlilik Vakfı’nın bu yıl ‘İleri Teknolojiler’ temasıyla gerçekleştirdiği 3. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, ATO Congresium’da devam ediyor.

Haberin Devamı

Fuarda Ankara Ticaret Odası’nın standında, verimliliği temel alarak gerçekleştirilen proje ve çalışmalar, Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi ile Ankara Marka Buluşmaları gibi etkinlikler hakkında bilgi veriliyor. ATO’nun, tüm faaliyetlerini verimliliği esas alarak gerçekleştirdiğini kaydeden Baran, “Verimlilik artışı, sürdürülebilir büyümenin, kalıcı refah artışının en temel kaynağıdır” dedi. Fuarın, Türkiye’deki dev teknoloji firmaları ile yeni başlayan ‘start-up’ firmalarını buluşturduğunu, bunun ülkenin teknolojik kapasitesini gösterme açısından önem taşıdığını aktaran Baran, “Fuar’da yer alan ‘start-up sokağı’ genç girişimcilerimizin emeklerini göstermesi için büyük bir imkân yaratıyor. Üreten, çalışan hem kendini hem memleketi geliştiren bu zihinlerin ürünlerine yakından tanık olmak için herkesin bu fuarı ziyaret etmesi gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

YENİLİKLERE AÇIĞIZ

Altındağ Belediyesi de dijital turizm rehberi Altın Rota, Altın Eller, Altın Kütüphane, E-imar, Altın Masa ve yenilenen coğrafi bilgi sistemi gibi uygulamalar ile fuarda yerini aldı. Altındağ Belediyesi’nin daima yeniliklere açık, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve hızla uygulamaya koyan bir belediye olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı “Bu konularda çok daha fazla ilerlemek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Gürsel Baran: Verimliliği esas alarak çalışıyoruz

ATO standını, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da ziyaret etti. Fuar yarın akşama kadar ziyaret edilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!