Gurmelere zengin mönü

Güncelleme Tarihi:

Gurmelere zengin mönü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2012 00:00

Damak tadına düşkün olanların bir araya geldiği ve “Gurmeler” olarak da bilinen Chaine Des Rotisseurs derneği üyeleri, Divan Otel’de bir araya geldi.

Haberin Devamı

Belirli aralıklarla çeşitli restoranlarda yemek yiyen Chaine Des Rotisseurs derneği üyeleri, son olarak Divan Otel’de buluştu. Yemeğe Divan Ankara Genel Müdürü Gökhan Aykan ev sahipliği yaptı. Damak tadına düşkünlerin oluşturduğu ve “Gurmeler” olarak da bilinen dernek üyeleri için otelin şef aşçısı Ali Açıkgül ve ekibi zengin bir mönü hazırlamıştı. Mönüde, ekşi elma ipine sarılı ahtapot ve kuşkonmaz marinesi, taze enginar yaprakları, özel sos ve baharatlı küp ile antrikot, kuzu sırtı, mango sorbe gibi lezzetler ikram edildi. Ustaya saygı amacıyla masada herhangi bir baharatın bulunmadığı, şarabın ve yemeğin uyumunu bozmaması için su servisinin yapılmadığı yemeğin ardından otelin restoranı üyelerden tam not aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!