Gurmelerden sezonun ilk yemeği

Güncelleme Tarihi:

Gurmelerden sezonun ilk yemeği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 14:50

Uluslararası gastronomi topluluğu Chaine des Rotisseurs’un Ankara üyeleri, sezonun ilk yemeği için Sheraton Otel bünyesindeki Garden Terrace Restoran’da buluştu.

Haberin Devamı

Chaine des Rotisseurs Ankara Başkanı Yasemin Köksal öncülüğünde bir araya gelen lezzet tutkunları, Sheraton Otel Genel Müdürü Joerg Limper’in ev sahipliğinde lezzet yolculuğuna çıktı. Geleneksel Alman ekmeği ile başlayan mönü, deniz kestanesi, fener balığı ciğeri, eşkina balığı, demirhindi sorbe, güveçte bıldırcın, kaburga ‘Al Forno’, bal kabağı ve kadayıf düeti yemekleri ve tatlılarından oluştu. Bir anlamda restorana not verme anlamı da taşıyan etkinlik sonucu, restoran gurmelerden tam not aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!