Günün sıcacık gündemi

Güncelleme Tarihi:

Günün sıcacık gündemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2012 18:12

Haberin Devamı

"ANGELINA Jolie, görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir CIA ajanıdır. Ancak bir itirafçının onu Rus ajanı olmakla suçlamasıyla bağlılığı test edilecektir. Ve geriye yanıtlanması gereken bir tek soru bırakacaktır; “Joile kimdir?”
Evet, tırnak içinde aynen aktardığımız cümleler böyle...
Ama bu satırlar CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu'nun Meclis gündemine "Angelina Jolie’nin CIA ajanı ve CIA’in savaş politikaları doğrultusunda kamuoyu yaratmak için kullanılan yüzü olduğuna ilişkin istihbarat raporları var mıdır?" sorusuyla taşıyarak ulaşmak istediği istihbarat raporlarından değil... Sadece Jolie'nin Ajan Salt filminin konusunu özetleyen sinema sitelerinden alınmıştır.
Her şeyde bir komplo, her yerde senaryo aradığımız için, biz de "gerçek bir senaryo"yla sürece katkıda bulunmak istedik.

Haberin Devamı

Evren'in TV görüntüleri de unutulmasın

Günün sıcacık gündemi

Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 12 Eylül Davası'nın sanıkları Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya'nın savunmalarının, sesli ve görüntülü iletişim teknolojisiyle alınmasına karar verdi.
Aman darbe dönemindeki sesli ve görüntülü "savunmaları" unutulmasın. Muhtıra duyuruları, "Bunları asmayalım da senelerce besleyelim mi", "Adalet yerini bulsun diye bir sağdan bir soldan asıyorduk. Eğer sağdan 2 asmışsak ertesi gün 2 de soldan asıyorduk", "İdamları imzalarken ellerim hiç titremedi"lerin hepsi arşivlerde duruyor. Onlara da "iyice" bakılmasında yarar olabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!