Gül Kokulu Türküler, Yenimahalle'de dile geldi

Güncelleme Tarihi:

Gül Kokulu Türküler, Yenimahallede dile geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 11:44

Gül Kokulu Türküler, Yenimahalle'de dile geldi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- BİRBİRİNDEN değerli sanatçıları vatandaşlarla buluşturan Yenimahalle Belediyesi, usta türkücü Yusuf Gül ve birçok türkünün bestecisi olan şair Ferhat Dikmen'i, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde 'Gül Kokulu Türküler'ö adlı konserde buluşturarak, müzik ziyareti verdi. Türkülerle şiirlerin harmanlandığı konserde Gül, şair Dikmen'in yazdığı, dillere pelesenk olmuş türküleri de okudu.
SAZ İLE SÖZ DANS ETTİ
Gül'ün türküleriyle duygulu anlar yaşayan vatandaşlar, Dikmen'in türkü konulu şiirleriyle de adeta mest oldu. Türkülere hep bir ağızdan eşlik etmeyi de ihmal etmeyen vatandaşlar, ikiliyi ayakta alkışladı. Seyircileri kırmayarak istek yapılan türküleri de seslendiren Gül, hem sazı ile hem de sesi ile büyülerken, Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkürlerini de sundu. Gül, “Yenimahallelilerle bizleri bir araya getiren Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar başta olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
KİTABINI İMZALADI, ŞİİRLERİNİ OKUDU
Konserde 11'inci şiir kitabı 'Yüreğimin Ucundan Tut' adlı kitabından da şiirler okuyan Dikmen ise konser sonunda sevenleri için kitabını tek tek imzaladı. Gecede performansıyla büyüleyen ikileye belediye tarafından çiçek de takdim edildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!