Göz kamaştıran davet

Güncelleme Tarihi:

Göz kamaştıran davet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2007 00:00

İsviçre Büyükelçiliği rezidansı bahçesinde verilen davette, dünyaca ünlü mücevherler ve çeşitli saatler tanıtıldı. Davete işadamları, diplomatlar ve sosyeteden 150 seçkin konuk katıldı.

İSVİÇRE Büyükelçiliği rezidansı, göz kamaştıran bir davete ev sahipliği yaptı. Seçkin konukların katıldığı gecede, İsviçre’nin dünyaca ünlü mücevher ve saatleri tanıtıldı. Dünyanın önde gelen mücevher ve saat markalarının temsilcisi Damas’ın, İsviçre Bankası Credit Suisse’in katkılarıyla düzenlediği davete, aralarında iş adamları, diplomatlar ve sosyetenin önde gelen simalarının da bulunduğu 150 konuk katıldı. Gecenin ev sahipliğini üstlenen İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Walter Gyger, davetlileri Türk eşi Birsen Gyger’le birlikte karşıladı.

Elçilik bahçesine kurulan stantların içindeki binlerce dolarlık mücevherler ve saatler özellikle bayan davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Birleşik Arap Emirlikleri kökenli mücevher saat satış şirketi olan Damas, ABD, İtalya, Ürdün, Kuveyt, Hindistan, Suudi Arabistan ve Katar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ülkede 250’den fazla satış mağazasıyla hizmet veriyor.

VOLEYBOLCU MANKEN

Milyarlık mücevherleri tanıtan mankenler arasında Bayan Milli Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncusu Duygu Bal da vardı. Uzun boyu, düzgün fiziği ve sempatik tavırlarıyla davetlilerin beğenisini kazanan Bal, "Tam olarak mankenlik yapıyorum sayılmaz. Sadece mücevher tanıtıyoruz" dedi. Emlak Toki takımıyla sözleşmesinin sona erdiğini ve henüz yeni sözleşme imzalamadığını belirten milli voleybolcu, paha biçilmez mücevherler kadar ilgi çekti
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!