Gölbaşı tesisleri halkın hizmetinde

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı tesisleri halkın hizmetinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2008 00:00

Ankara’nın en büyük spor ve eğlence merkezi olan Gençlik Spor Vakfı’na ait Gölbaşı tesisleri özelleştirilerek halkın hizmetine açıldı.

DAHA önce yalnızca vakıf üyeleriyle Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nün personeline hizmet veren tesis bundan böyle MET-AK tarafından işletilecek. Konya Yolu Gölbaşı çıkışı 1’nci kilometrede bulunan 56 bin metrekarelik tesiste, olimpik ölçülerde yüzme havuzu, açık ve kapalı alanlarda restaurantlar, cafe, otel, kapalı spor salonu, nizami ölçülerde futbol sahası, sauna, fitness, çocuk parkı, yürüyüş-koşu parkuru, mangal-piknik alanı, tenis kortları, şarap evi, otantik mekanlar, düğün ve benzeri organizasyon alanları ile çeşitli eğlence merkezleri yer alıyor.

ÜÇ DÜĞÜN SALONU VAR

Başta ’kuzu tandır, güveç, testi kebabı’ gibi Türk mutfağının özel tatlarıyla çeşitli yörelerin yemeklerinin olduğu restaurant hizmetleri sunulan MET-AK Sport Center’da ayrıca aynı anda üç düğün ya da benzeri organizasyonların yapılabileceği mekan bulunuyor.

BİN 500 KİŞİLİK OLİMPİK HAVUZ

Özel organizasyonların da gerçekleştirildiği tesiste VİP salonları, şark odaları da var. Konuklar restaurantlarda Türk Sanat müziği, Türk Halk müziği ve Türkçe pop müziğiyle ağırlanırken Şanlıurfa’nın ünlü ekiplerince icra edilen ’sıra gecesi’ organizasyonuyla eğlenecekler. Bin 500 kişiye güneşin tadını çıkarma imkanı veren geniş alanda bulunan olimpik yüzme havuzu ve çocuk havuzu tesise ayrı bir özellik katıyor. Havuz başındaki alanın yanı sıra MET-AK Center’da aynı anda üç düğün ya da benzeri özel toplantıların yapılacağı mekan bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!