Gitarın ritimleri Soner Egesel için

Güncelleme Tarihi:

Gitarın ritimleri Soner Egesel için
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 14:28

Bilkent Üniversitesi’nin ev sahipliğindeki ‘14. Türkiye Gitar Buluşması’ 2 Temmuz’da başlıyor. Gitarist Soner Egesel anısına düzenlenecek programda, yerli ve yabancı gitar ustaları gençlerle buluşacak

Haberin Devamı

Bilkent Üniversitesi, bu yıl 2-5 Temmuz tarihleri arasından düzenlenecek Türkiye Gitar Buluşması’na ev sahipliği yapacak. Kağan Korad’ın genel koordinatörlüğündeki program kapsamında; konserler, gitar, ustalık dersleri, atölye çalışmaları ile gitar fuarı ve ülkenin tanınan gitaristleri arasında yapılacak bir münazara karşılaşması gerçekleştirilecek. Sevda Cenap And Müzik Vakfı, Angora Lions Kulübü, Bilkent Klasik Gitar Kulübü ve Başkent Müzikevi’nin desteğiyle yapılacak etkinlikler, 2020’de hayatını kaybeden gitarist Soner Egesel anısına düzenlenecek. Yerli ve yabancı gitar ustalarının gençlerle buluşacağı etkinliklerle ilgili detaylı bilgiye ‘www.turkeyguitarmeeting.com’ adresinden ulaşılabilir.

Gitarın ritimleri Soner Egesel için

Haberin Devamı

2 Temmuz’daki açılış konserinde etkinlik boyunca ustalık dersleri de verecek olan Jeremy Jouve seyirciyle buluşacak. Konserin geliri beyin tümörü ile mücadele eden ve onkololojik tedavi gören çocuklar yararına kullanılacak.


Gitarın ritimleri Soner Egesel için

3 Temmuz’da 21 gitar hocasının jüri olarak yer aldığı seçmelerde seçilenlerin yer alacağı “Genç Gitaristler” konseri yapılacak. Aynı gün perdesiz gitar üstadı Cenk Erdoğan ile Tolgahan Çoğulu ve Sinan Ayyıldız ikilisi sahne alacak.

Gitarın ritimleri Soner Egesel için

4 Temmuz’da genç kuşağın başarılı kadın gitaristleri, Ebru Beş, Gamze Sözgötürmez, Faran Suyolcu ve Sümeyye Ergün konser verecek.

Gitarın ritimleri Soner Egesel için
5 Temmuz’daki kapanış konserinde Flameno müziğin iki önemli temsilcisi Ceyhun Güneş ve Doruk Okuyucu, kahon sanatçısı Mert Baycan’la birlikte sahne alacak. Ardından Murat Köseler ve kahon sanatçısı Ayberk Saylam konseri ile genç kuşağın yetenekli gitaristi Abdullah Hatipoğlu’nun solo performansları yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!