Girişimcilere e-ticaret eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Girişimcilere e-ticaret eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 15:19

Ankara Kalkınma Ajansı (AKA) tarafından, ‘Girişimcilere Yönelik E-ticaret’, ‘Dış Ticaret’ ve ‘Kadınlara Yönelik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ düzenlendi. e-ticaret eğitimlerine, Ankara’da faaliyet gösteren işletme sahipleri, çeşitli firmaların pazarlama sorumluları, e-ticaret alanında iş kurmak isteyen girişimciler, ürünlerini internet üzerinden satmak isteyen kooperatif ortakları katıldı.

Haberin Devamı

Eğitim programında; e-ticarete giriş, dijital müşteri, e-ticaret süreçleri ve iş modelleri, e-ticaret yatırımı, kullanıcı deneyimi ve tasarım, e-ticaretin finansmanı, dijital markalaşma, pazarlama ve varlık yönetimi, veri analizi, e-ticaret hukuku, siber güvenlik ve e-ticaret trendleri başlıklarında konular anlatıldı. 18 saatlik programda ayrıca, ulusal ve uluslararası başarı hikayeleri paylaşılırken, başarılı sonuçlanmayan örnekler üzerinde de duruldu. İki grup halinde düzenlenen eğitimlere doksan kişi katılım sağladı.
AKA Genel Sekreteri Arif Şayık, düzenlenen eğitimlerin Ankara’nın ekonomik kalkınması açısından oldukça önemli olduğunu ve tüm eğitimlerin ücretsiz olarak Ankaralı girişimcilere verildiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!