Girişimcilere devlet desteği anlatılacak

Güncelleme Tarihi:

Girişimcilere devlet desteği anlatılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2013 00:00

Ankara Kalkınma Ajansı, yatırımcı ve girişimcilere yönelik, Türkiye’de uygulanmakta olan devlet destekleri konusunda bilgilendirici bir toplantı düzenleyecek.

Haberin Devamı

Ankara Kalkınma Ajansı, bölgesindeki paydaşları Türkiye’de mevcut uygulanmakta olan devlet destekleri konusunda bilgilendirmek üzere bir toplantı düzenleyecek. 15 Mayıs’ta Holiday Inn Ankara Oteli’nde düzenlenecek olan toplantıda Ekonomi Bakanlığı Teşvik Sistemi, TÜBİTAK TEYDEB, KOSGEB, Teknokent Destekleri, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği dış ticaret destekleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı TARYAT ve diğer destekleri ile TKDK destekleri başlıkları altında detaylı bilgilendirme yapılacak.

BİREBİR SORU SORABİLECEKLER

Her bir kurumun kendi uzmanları tarafından yapılacak bilgilendirme sunumları sonrasında katılımcılar, sorularını birebir olarak uzmanlara yöneltme şansı bulabilecek. Toplantıya katılmak isteyenler Ankara Kalkınma Ajansı’nın web sitesi www.ankaraka.org.tr üzerinden başvuru yapabilecek. Toplantının tüm bu desteklerin tanıtılması ve Ankara’nın bu desteklerden daha fazla yararlanması açısından büyük öneme sahip olduğunu belirten Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

DESTEK UNSURLARI BİR ARAYA GELECEK

“Bu etkinliği düzenlemekteki amacımız, destek unsuru sağlayan veya sağlanmasına aracılık eden kurumların yetkilileri ile yatırımcı, girişimci ve işadamlarını bir araya getirmektir. Böylelikle doğru bilgi ve yönlendirme sağlanmış olacak ve ilgili destek unsurlarından daha fazla kişinin yararlanmasına katkı sağlanması imkanı doğacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!