Girişimci kadınlardan gençlere büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Girişimci kadınlardan gençlere büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2024 17:30

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği, 2007’den bu yana düzenlediği öğrenci kampları, eğitimler, mentorluk programları ve burs destekleri ile gençlere destek olmayı sürdürüyor. ANGİKAD Başkanı Gözde Diker, “Hayal kurun, ama çok çalışın. İnanın, bedel ödemeden başarıya ulaşmak mümkün değildir” dedi.

Haberin Devamı

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Girişimcilik Kampı, bu yıl 11’inci kez düzenlendi. Kamp boyunca katılımcılar, liderlik, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik gibi temel değerleri geliştirirken, yeni bağlantılar kurma, ilham verici hikâyeler dinleme ve girişimcilik yolculuklarında karşılaşabilecekleri zorluklara karşı direnç göstermeyi öğrenme fırsatı buldu. ANGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Diker, bugüne kadar projenin 550 üniversiteli kız öğrenciye girişimcilik yolunda destek olduğunu söyledi.

HAYAL KURUN AMA ÇOK ÇALIŞIN

Girişimci kadınlardan gençlere büyük destek

Öte yandan, 11-12 Mayıs tarihinde düzenlenen ‘Hayalimdeki Eğitim Buluştayı’ ile de gençler eğitim alanındaki hedef ve rotalarını belirledi. Buluştayın kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirten Diker, öğrencilere seslenerek şunları söyledi: “Hayal kurun, ama çok çalışın. İnanın bedel ödemeden başarıya ulaşmak mümkün değildir. Her büyük başarının arkasında da gözle görülmeyen saatler, günler, hatta yıllar süren emek ve çaba yatar. 'Hayalimdeki Eğitim Buluştayı’ projesinin hayata geçirilmesinde önemli rol oynayan Öğretmen Akademisi Vakfı, Ankara Sanayi Odası ve Cezeri Yeşil Teknoloji Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Girişimci İş Kadınları Derneği olarak, gençlerimizin yanında olmaya devam edecek, onların eğitim ve girişimcilik yolculuklarına katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Geleceğin girişimcileri ve liderleri olan gençlerimize ilham veren, eğlenceli ve unutulmaz deneyimler sunmaya devam edeceğiz.”

BAKMADAN GEÇME!