Gerçek hayatta birlikte misiniz

Güncelleme Tarihi:

Gerçek hayatta birlikte misiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 00:00

Bir Kadın Bir Erkek oyuncuları Bilkent’te öğrencilerle buluştu. Demet Evgar’a “Gerçek hayatta Emre Karayel ile beraber misiniz” sorusunu, “Hiç bu adamla birlikte olur muyum” şeklinde cevapladı.

BİR Kadın Bir Erkek dizisinin sevilen oyuncuları Demet Evgar ve Emre Karayel, Bilkent Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladı. Söyleşiye oyuncularla birlikte dizinin yönetmeni Müge Turalı, yapımcısı Mehmet Altıoklar, Senarist Murat Dişli ve Türkmax Genel Müdürü Petek Kardaş da katıldı.

Bütün dizilerden edepli

Demet Evgar ve Emre Karayel, öğrencilerin sorularına ilginç yanıtlar verdi. Evgar, bir öğrencinin “Gerçek hayatta da beraber misiniz” sorusunu, “Ben hiç bu adamla birlikte olur muyum” şeklinde cevapladı. Karayel de, dizinin cinsel içeriği ile ilgili bir soruya, “Aslında biz bir şey göstermiyoruz. İma ediyoruz. Bir Kadın Bir Erkek, bana göre diğer bütün dizilerden daha edepli” cevabını verdi.

Gerçekten ağladı

DİZİNİN senaristi Murat Dişli, kimsenin cesaret edemediği şeyleri söyledikleri için başarılı olduklarını belirtirken, “Dizilerde gösterilen aile tipi gerçek Türk ailesini yansıtmıyor. Bizim dizide geçen olaylar, gerçekte her ailenin yaşadığı olaylar.” Dişli ayrıca, dizide Zeynep rolünü canlandıran Demet Evgar’ın, kendisine ilerleyen bölümlerde senaryo gereği aldatılacağını söylediğinde Evgar’ın gerçekten ağladığını dile getirdi.

Ekibe çicek verdiler

YÖNETMEN Müge Turalı ise erkek oyuncu olarak Emre Karayel’in zaten aklında olduğunu ancak kadın oyuncuyu bulmakta zorluk çektiklerini ifade etti. Turalı, “Yapımcım Mehmet Altıoklar, bana Müge’yi önerdi. Ancak, ben ilk başta itiraz ettim. Çünkü Demet daha önce Beyza’nın Kadınları filminde rol almıştı ve o filmde oynayan kadınların hiç biri bana sempatik gelmedi. Oysaki Zeynep karakterinin sempatik olması gerekiyordu. Demet’le ilgili bütün fikirlerim onu ilk gördüğümde değişti” dedi. Söyleşinin ardından öğrenciler dizi ekibine çiçek verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!